Om jobbet

Serviceinriktad säljadministratör

Schibler Electric AB är ett framgångsrikt och expanderande företag med huvudkontor i Stockholm. En stor del av Schibler Electric uppdrag avser industrier, förvaltningsbyggnader, kontor, affärsfastigheter mm. Vi expanderar och söker en serviceinriktad säljadministratör, som tycker det är kul att arbeta med människor och erbjuda förstklassig service, till vår serviceavdelning med placering i Järfälla.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljadministratör ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden från kunder via webbförsäljningen, på telefon och mail. Du kommer att ansvara för leadshantering, kunduppföljning, bokningar och vårt CRM-system, samt projektleda mässor. Du kommer även att stötta vår säljorganisation genom att uppdatera prislistor, svara på inkommande frågor samt förbereda epost-utskick. Du spelar en viktig roll i vår strävan att göra nuvarande och framtida kunder ännu nöjdare!

Initialt erbjuds du en gedigen introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Du ingår i ett mindre team och tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt. I rollen uppmuntras du bidra med dina idéer och förslag på förbättring i befintliga processer och system.

Vem är du?

Vi tror att din noggrannhet och organisationsförmåga i kombination med ett intresse för att bygga goda och professionella relationer kommer att vara är nyckeln till din framgång. Ett krav för denna tjänst är att du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har lätt för att ta till dig och lära dig IT-system och du har goda kunskaper i Office-paketet. Du har erfarenhet av administration och försäljning. Det är meriterande om du har kunskaper inom el-branschen, men det viktigaste är att du är nyfiken och ständigt vill lära nytt.

Övrigt:

Start – enligt överenskommelse

Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse

Förmåner – fri parkering, utbildning

Skicka in din ansökan till [email protected], ”säljadministratör” eller kontakta Oksana Olsson för mer information gällande tjänsten [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka förfrågan till elektriker i Stockholm & Uppsala

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från elsäkerhet i hemmet till implementering av smarta hem! Vi tar hand om belysningen inne och ute, vi kommer att installera en spis i köket och en billaddare. Vi hjälper dig att lösa strömavbrottsproblemet och självklart byter vi ut ditt elverk.  Vi har alltid en deadline för dig, oavsett om situationen är akut eller en planerad elinstallation.