Fullservicepartner Inom El

Vi är dina elektriker i Stockholm med endast certifierade elektriker med nödvändig utbildning och erfarenhet. Allt vårt arbete utförs på ett professionellt och säkert sätt.

Vi är ett välkänt elbolag i Stockholm med många nöjda återkommande kunder. I elinstallationer är inget viktigare än säkerhet. Nästan alla elinstallationer bredare än t.ex. att byta en glödlampa krävs en certifierad och legitimerad elektriker. Naturligtvis är våra elektriker kvalificerade, så du kan vara säker på att när du anlitar oss kommer jobbet att göras rätt.

Vi skräddarsyr våra tjänster för dig så att du kan få den lösningen som passar dig bäst. Med våra förenklade betalningslösningar kan du få ditt elproblem löst på bästa sätt. Du kan enkelt betala via swish, kort, delbetala eller faktura.

Våra elektriker har expertis inom flera områden. Tack vare vår förmåga att betrakta elinstallationer ur ett helhetsperspektiv kan vi enkelt hitta den optimala och energieffektiva lösningen efter dina önskemål.

För oss är inga jobb för små eller för stora.

Skicka förfrågan till elektriker i Stockholm & Uppsala

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från elsäkerhet i hemmet till implementering av smarta hem! Vi tar hand om belysningen inne och ute, vi kommer att installera en spis i köket och en billaddare. Vi hjälper dig att lösa strömavbrottsproblemet och självklart byter vi ut ditt elverk.  Vi har alltid en deadline för dig, oavsett om situationen är akut eller en planerad elinstallation.