Professionella Elektriker i Täby

Välkommen till Schibler Electric – din pålitliga och professionella elektriker i Täby. Vi är ett företag som specialiserat sig på allt som rör elinstallationer, reparationer och underhåll för både privatpersoner och företag.

Vi på Schibler Electric är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser. Vi är alltid engagerade i att leverera de bästa lösningarna för våra kunder. Oavsett om du behöver hjälp med mindre reparationer eller stora elinstallationer och projekt, har vi den expertis och kvalitet som du behöver.

Vårt team av kvalificerade elektriker har den erfarenhet och den expertis som krävs för att hantera alla typer av elinstallationer, reparationer och underhåll. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med allt från mindre reparationer till stora projekt, och vi vet hur man löser alla typer av elproblem på ett effektivt och professionellt sätt.

På Schibler Electric använder vi oss av den senaste tekniken och de bästa materialen på marknaden för att säkerställa att dina projekt blir av högsta kvalitet. Vi tar också hänsyn till dina behov och arbetar för att minimera eventuella störningar och obehag.

Vi är ett företag som är engagerade i att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi arbetar hårt för att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete och vår service. Hos Schibler Electric är våra kunder alltid vår högsta prioritet.

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av elektriker tjänster för både privatpersoner och företag i Täby och dess omgivningar. Våra tjänster inkluderar:

  • Elinstallationer: Vi kan hjälpa dig med allt från mindre installationer till stora projekt, oavsett om det gäller hem eller företag.
  • Reparationer: Våra elektriker är experter på att identifiera och åtgärda alla typer av elproblem.
  • Underhåll: Vi erbjuder regelbundet underhåll för att säkerställa att din elektriska utrustning fungerar på bästa möjliga sätt.
  • Belysning: Vi kan hjälpa dig med allt från installation av belysning till design av belysningssystem.
  • Nödjour: Vi erbjuder en snabb och tillförlitlig nödjourstjänst för alla typer av elproblem.

Varför välja Schibler Electric?

  • Erfarenhet: Våra elektriker har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av elinstallationer, reparationer och underhåll.
  • Expertis: Vi har den expertis som krävs för att lösa alla typer av elproblem på ett effektivt och professionellt sätt.
  • Kvalitet: Vi använder oss av den senaste tekniken och de bästa materialen på marknaden för att säkerställa att dina projekt blir slutförda och uppfylla alla kvalitetskrav.

 

Skicka förfrågan till elektriker i Stockholm & Uppsala

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från elsäkerhet i hemmet till implementering av smarta hem! Vi tar hand om belysningen inne och ute, vi kommer att installera en spis i köket och en billaddare. Vi hjälper dig att lösa strömavbrottsproblemet och självklart byter vi ut ditt elverk.  Vi har alltid en deadline för dig, oavsett om situationen är akut eller en planerad elinstallation.