Hemautomation och SmartHem installation i Stockholm

Hemautomation har blivit alltmer populärt i Stockholm och över hela världen, och det är inte svårt att förstå varför. Att omvandla ditt hem till ett smart hem ger inte bara bekvämlighet utan också ökad säkerhet, energieffektivitet och kontroll över dina elektroniska enheter. På Schibler Electric förstår vi vikten av att erbjuda högkvalitativa hemautomationslösningar som passar dina behov och förbättrar din livskvalitet.

Vad är Hemautomation med Smart Hem?

Hemautomation, eller smart hem-teknik, innebär att integrera olika elektroniska enheter och system i ditt hem för att skapa en centraliserad kontroll över dem. Det kan inkludera allt från smarta termostater och belysning till säkerhetssystem och underhållningssystem som kan styras via en app eller röstkommandon.

Fördelar med Hemautomation

 • Bekvämlighet: Med hemautomation kan du styra dina enheter och system från var som helst, vilket ger enkel åtkomst och bekvämlighet.
 • Säkerhet: Smarta säkerhetssystem kan övervaka ditt hem och skicka varningar till din telefon om något avvikande upptäcks, vilket ger dig trygghet och sinnesfrid.
 • Energieffektivitet: Genom att automatisera belysning, uppvärmning, kylning och andra enheter kan du minska din energiförbrukning och spara pengar på dina elräkningar.
 • Anpassning: Med hemautomationslösningar kan du skräddarsy ditt hem efter dina specifika behov och önskemål, vilket ger en personlig och unik upplevelse.

Kontakta Oss Idag för Hemautomation och Smart Hem Installationer i Stockholm

Förvandla ditt hem till ett smart hem med Schibler Electrics hemautomationslösningar och smarthem installation i Stockholm. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och låt oss hjälpa dig att skapa det ultimata smarta hemmet som passar dina behov och livsstil.

Kontakta Oss Idag

Ta det första steget mot att dra nytta av SmartaHem installation med Schibler Electric! Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Fyll i vårt kontaktformulär nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar för att boka din tjänst eller för att svara på dina frågor.

Våra SmartHem lösningar i Stockholm

 • Smart Belysning installation: Kontrollera belysningen i ditt hem från din smartphone eller använd röstkommandon för att skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle.
 • Säkerhetssystem för SmartHem: Övervaka och skydda ditt hem med smarta säkerhetskameror, rörelsedetektorer och larm som du kan övervaka från din mobiltelefon.
 • Smart Uppvärming och Kylning: Reglera temperaturen i ditt hem med smarta termostater som anpassar sig efter dina preferenser och sparar energi när du inte är hemma.
 • Underhållning av SmartHem system: Skapa ett hemmabiosystem där du kan streama dina favoritfilmer och musik till varje rum i ditt hem med enkel kontroll från din smartphone.

Varför Välja Schibler Electric för Hemautomation i Stockholm?

 • Erfarenhet och Expertis: Med lång erfarenhet inom elektriska installationer och smarta hemteknologier kan du lita på oss för att leverera pålitliga och högkvalitativa lösningar.
 • Personlig Service: Vi arbetar nära dig för att förstå dina behov och önskemål och skräddarsy lösningar som passar dig och din familj.
 • Kvalitet och Tillförlitlighet: Vi använder endast högkvalitativa produkter och utför varje installation med noggrannhet och professionalism för att säkerställa långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Skicka förfrågan till elektriker i Stockholm & Uppsala

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från elsäkerhet i hemmet till implementering av smarta hem! Vi tar hand om belysningen inne och ute, vi kommer att installera en spis i köket och en billaddare. Vi hjälper dig att lösa strömavbrottsproblemet och självklart byter vi ut ditt elverk.  Vi har alltid en deadline för dig, oavsett om situationen är akut eller en planerad elinstallation.