Nyheter och Tips

Välkommen till Schibler Electrics blogg, en källa till insiktsfulla artiklar och tips inom elbranschen. Här delar vi med oss av vår djupa expertis och erfarenhet kring allt från energieffektiva lösningar och säkerhetstips till de senaste trenderna inom elinstallationer. Utforska vår samling av informativa inlägg som är utformade för att hjälpa dig göra informerade beslut och optimera din elektriska miljö. Lär dig mer om hur du kan skapa ett tryggt, hållbart och effektivt elsystem med Schibler Electric.
Tips och Råd

Saker att tänka på när man anlitar eltekniker

När du anlitar en elektriker är det viktigt att tänka på elektrikerns kvalifikationer och vad han eller hon kan göra för dig. Misstag kan kosta dig rejält, så det är viktigt att anlita en yrkesman som vet vad de gör.

Läs mer...

Skicka förfrågan till elektriker i Stockholm & Uppsala

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från elsäkerhet i hemmet till implementering av smarta hem! Vi tar hand om belysningen inne och ute, vi kommer att installera en spis i köket och en billaddare. Vi hjälper dig att lösa strömavbrottsproblemet och självklart byter vi ut ditt elverk.  Vi har alltid en deadline för dig, oavsett om situationen är akut eller en planerad elinstallation.