Företag

 

Professionell Elektrisk Service och Installation för Företag 

 

Vi erbjuder skräddarsydd elektrisk service och installation för företag av alla storlekar. Våra kommersiella elektriker har omfattande erfarenhet av att arbeta med företag inom olika branscher och kan hantera allt från enkla reparationer till komplexa projekt. Vi förstår vikten av minimal stilleståndstid och energieffektivitet för ditt företag. Därför erbjuder vi snabb och pålitlig service samt expertis inom energieffektiv belysning och elektriska system. 

 

Våra Tjänster för Företag inkluderar: 
  • Reparation och underhåll: Vi reparerar och underhåller ditt företags elektriska system för att säkerställa smidig drift. 

 

  • Energieffektivitet: Vi hjälper dig att optimera din energianvändning för att spara pengar och minska din klimatpåverkan. 

 

  • Kommersiella projekt: Vi är experter på att hantera kommersiella projekt och säkerställa att de uppfyller alla säkerhets- och prestandakrav.
 
  • Installation: Vi installerar och uppgraderar elsystem, belysning och andra komponenter för ditt företag. 
 
  • Säkerhet: Vi implementerar säkerhetsåtgärder som brandlarm, jordfelsbrytare och nödbelysning. 

 

Vårt mål är att säkerställa att din verksamhet fungerar smidigt och säkert. 

Skicka förfrågan till elektriker i Stockholm & Uppsala

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från elsäkerhet i hemmet till implementering av smarta hem! Vi tar hand om belysningen inne och ute, vi kommer att installera en spis i köket och en billaddare. Vi hjälper dig att lösa strömavbrottsproblemet och självklart byter vi ut ditt elverk.  Vi har alltid en deadline för dig, oavsett om situationen är akut eller en planerad elinstallation.