SKAPA EN VÄRDEFULL BELYSNINGSDESIGN MED OSS

Vi är experter på att skapa en effektfull belysningsdesign som förhöjer trivseln och funktionaliteten i ditt hem.

Skapa den Rätta Atmosfären

Rätt belysning kan förändra hela känslan i ett rum. Vårt erfarna team arbetar med dig för att förstå dina behov och önskemål och skapa en belysningsdesign som skapar den rätta atmosfären i ditt hem.

Förbättra Funktion och Skönhet

Vi tror att belysning inte bara handlar om att göra ditt hem ljusare, utan också vackrare och mer funktionellt. Vi kombinerar kreativitet med teknisk kunskap för att skapa belysningslösningar som gör skillnad.

Energisnåla Alternativ

Vi erbjuder även energisnåla belysningsalternativ som inte bara är miljövänliga utan också hjälper dig att spara på din elräkning.

Professionell Installation

När du har din belysningsdesign redo, utför vi professionell installation för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Vi tar hand om varje detalj, från armaturer till kontroller, för att ge dig den bästa belysningsupplevelsen.

Kontakta oss idag för att diskutera din belysningsdesign. Schibler Electric är din partner för att skapa en belysning som förhöjer ditt hem på alla sätt.

Boka lokal elektriker i Stockholm

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från elsäkerhet i hemmet till implementering av smarta hem! Vi tar hand om belysningen inne och ute, vi kommer att installera en spis i köket och en billaddare. Vi hjälper dig att lösa strömavbrottsproblemet och självklart byter vi ut ditt elverk.  Vi har alltid en deadline för dig, oavsett om situationen är akut eller en planerad elinstallation.