För att uppnå optimala smarta hem-funktioner krävs rätt elinstallation. Vi på Schibler Electric är här för att hjälpa dig med den viktiga delen av ditt smarta hemprojekt.

Vi Gör Det Möjligt

Vårt erfarna team har expertisen för att säkerställa att din smarta hemteknik fungerar smidigt och pålitligt. Från installation av smarta belysningssystem till hemautomatisering och ljudkontroll, är vi din pålitliga partner.

 

Anpassade Lösningar

Vi förstår att varje smart hem är unikt. Vi skräddarsyr våra lösningar för att passa dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill styra ditt hem från din smartphone eller skapa ett system för säkerhet och komfort, är vi här för att göra det möjligt.

 

Professionell Installation

Vi utför varje elinstallation med noggrannhet och professionalism för att säkerställa att ditt smarta hem är säkert och effektivt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina smarta hembehov. Schibler Electric är din partner för att skapa ett hem som är intelligent, bekvämt och säkert.

SKAPA ETT SMARTARE HEM MED VÅR ELEKTRISKA EXPERTIS

Boka lokal elektriker i Stockholm

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från elsäkerhet i hemmet till implementering av smarta hem! Vi tar hand om belysningen inne och ute, vi kommer att installera en spis i köket och en billaddare. Vi hjälper dig att lösa strömavbrottsproblemet och självklart byter vi ut ditt elverk.  Vi har alltid en deadline för dig, oavsett om situationen är akut eller en planerad elinstallation.