Som en av de mest erfarna aktörerna inom fiber- och kopparnätsinstallationer i Stockholm, är vårt engagemang att garantera trygghet och kvalitet i varje tjänst vi erbjuder. På Schibler Electric är vi din pålitliga partner för alla dina kommunikationsbehov.

 

En Helhetslösning

Oavsett om du behöver nätverksinstallationer, fiberanslutningar eller fastighetsnät, har vi kompetensen och resurserna för att leverera helhetslösningar. Vi är experter på att hantera allt från Wi-Fi-lösningar till felsökning, allt för att säkerställa att din kommunikation är problemfri.

 
Erfarenhet som Räknas

Vår långa erfarenhet inom området gör oss till en pålitlig partner för företag, bostadsområden och offentliga platser som kräver snabb och stabil kommunikation. Vi förstår vikten av en pålitlig anslutning och arbetar för att säkerställa att våra kunder har den bästa möjliga upplevelsen.

 
Kvalitet i Varje Installation

Vi sätter kvalitet främst i varje installation vi utför. Vårt dedikerade team av experter arbetar noggrant och professionellt för att se till att din fiber- och datainfrastruktur är av högsta standard och uppfyller dina behov.

 
Håll Kommunikationen Igång

Vi erbjuder även underhåll och felsökning för att säkerställa att din kommunikationslösning fortsätter att fungera smidigt över tid. När du behöver hjälp finns vi här för att få dig tillbaka online snabbt och enkelt.

 

Kontakta oss idag för att diskutera dina fiber- och databehov. Med Schibler Electric är du säker på att få pålitliga och högkvalitativa kommunikationslösningar.

FIBER & DATALÖSNINGAR FÖR DIN KOMMUNIKATION

Boka lokal elektriker i Stockholm

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från elsäkerhet i hemmet till implementering av smarta hem! Vi tar hand om belysningen inne och ute, vi kommer att installera en spis i köket och en billaddare. Vi hjälper dig att lösa strömavbrottsproblemet och självklart byter vi ut ditt elverk.  Vi har alltid en deadline för dig, oavsett om situationen är akut eller en planerad elinstallation.